“Emeğin El İzleri” sergisi açıldı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
“Emeğin El İzleri” sergisi açıldı
07 Mar 2018 / Çar 12:57
/ 74 Kez Okundu
| |

Adapazarı Belediyesi Camili Bilgievi ve Yenikent Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeni ile düzenlenen 2

Adapazarı Belediyesi Camili Bilgievi ve Yenikent Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeni ile düzenlenen 2. Geleneksel “Emeğin El İzleri” sergisi açıldı.
8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeni ile düzenlenen 2. Geleneksel “Emeğin El İzleri” isimli sergi Sakarya’da bulunan bir AVM’de açıldı. Sergi açılışına AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, İlçe Başkanı Mustafa Ak, 25. Dönem Milletvekili Ali İnci, Adapazarı Belediyesi Başkan Yardımcısı Rıdvan Sezer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Koray Keskin, meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda davetli katıldı. Eski dönem Anadolu kadınlarının giyim tarzı başta olmak üzere minyatür, hat, çini ve mefruşat, Yağlı Boya, alanında çok sayıda eserin bulunduğu sergi 19 Mart tarihine kadar açık kalacak.
Serginin açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, serginin hayırlara vesile olmasını dileyerek emeği geçen tüm kursiyerleri tebrik etti. Sergide konuşan Adapazarı Belediyesi Başkan Yardımcısı Rıdvan Sezer ise, etkinliğin kişisel gelişime olan faydalarını vurgulayarak, “Böyle güzel organizasyonların sosyal belediyecilik anlayışımızı ortaya koyduğu gibi aynı zamanda kursiyerlerimizin kişisel gelişimine önemli ölçüde fayda sağlayacaktır. Bu vesile ile sergide emeği geçen tüm kursiyerlerimizi yürekten kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.