Erol Akyavaş’ın eseri 1 milyon 260 bin TL’ye satıldı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Erol Akyavaş’ın eseri 1 milyon 260 bin TL’ye satıldı
19 Mar 2018 / Pzt 11:43
/ 70 Kez Okundu
| |

Erol Akyavaş’ın ‘Kartaca’ isimli eseri 1 milyon 260 bin TL’ye satılarak müzayedenin en yüksek fiyata satılan eseri oldu

Erol Akyavaş’ın ‘Kartaca’ isimli eseri 1 milyon 260 bin TL’ye satılarak müzayedenin en yüksek fiyata satılan eseri oldu.
Antik A.Ş. tarafından Cumartesi günü Antik Palace’ta düzenlenen müzayedede usta isimlerin eserleri sanatseverlere sunuldu. Yaklaşık iki saatten uzun süren müzayedede pek çok değerli eserin satışı gerçekleştirildi.
Erol Akyavaş’ın ‘Kartaca’ eseri 1 milyon 260 bin TL’ye satılarak müzayedenin en yüksek fiyata satılan eseri olurken, Akyavaş’ın ‘Karahisari’ eserininse 200 bin TL’ye satıldı. Fahrel Nissa Zeid’in ‘Halil Efendi’ tablosu 630 bin TL, bir diğer tablosu ise 195 bin TL’ye alıcı buldu.
Ömer Uluç’un ‘Nü’ isimli eseri 250 bin TL, Selim Turan’ın ‘Soyut’ isimli eseri 2 10 bin TL’ye, Mü bin Orhon’un ‘Soyut’ isimli eseri 165 bin TL’ye, Burhan Doğançay’ın bir eseri 185 bin TL’ye, Neş’e Erdok’un bir eseri ise 165 bin TL’ye satıldı.
Müzayede kapsamında sanatçı Ahmet Oran’a ait tuval üzerine yağlı boya bir tablo Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı Yararı’na satışa sunuldu. Tablonun satışı 42 bin TL’ye gerçekleştirildi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.