Erzurum Uluslararası Öğrenci Derneği Başkanı Halis: “Dualarımız Türk ordusu için”

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Erzurum Uluslararası Öğrenci Derneği Başkanı Halis: “Dualarımız Türk ordusu için”
24 Oca 2018 / Çar 13:03
/ 61 Kez Okundu
| |

Uluslararası Öğrenci Dernekleri Federasyonu (UDEF) çatısı altında faaliyetlerini yürüten Erzurum Uluslararası Öğrenci Derneği, misafir öğrencileri ile Zeytin Dalı harekatında Türk ordusuna destek amacıyla Fetih sureleri okudu

Uluslararası Öğrenci Dernekleri Federasyonu (UDEF) çatısı altında faaliyetlerini yürüten Erzurum Uluslararası Öğrenci Derneği, misafir öğrencileri ile Zeytin Dalı harekatında Türk ordusuna destek amacıyla Fetih sureleri okudu.
Erzurum’da üniversite eğitimlerini sürdüren misafir öğrenciler Erzurum Uluslararası Öğrenci Derneği’nde bir araya gelerek Türk ordusuna, okumuş oldukları Fetih suresi ile manevi destek verdiler. Daha öncede Gezi olaylarında, Fırat Kalkanı operasyonlarında bir araya gelerek hatimler dualar okuyan misafir öğrenciler bu seferde Afrin operasyonu için toplandılar.
Yaklaşık 10 ülkeden 50 misafir öğrenci Afrin operasyonun selameti, ülkemizin birlik ve beraberliği için dualarda bulundular.
Erzurum Uluslararası Öğrenci Derneği Başkanı Ergün Halis “Allah ordumuza güç kuvvet versin ve düşmana göz açtırmasın inşallah biz her zaman olduğu gibi bugünde dünyanın dört bir tarafından Erzurum’a gelmiş olan misafir öğrencilerimiz ile birlikte desteğimizi sürdürüyoruz” dedi.



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.