Eski TBMM Başkanı Cemil Çiçek ile Başkan Yağcı bir araya geldi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Eski TBMM Başkanı Cemil Çiçek ile Başkan Yağcı bir araya geldi
09 Eki 2017 / Pzt 15:04
/ 106 Kez Okundu
| |

Eski Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı, Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Cemil Çiçek, Belediye Başkanı Selim Yağcı’yı makamında ziyaret etti

Eski Türkiye Büyük Millet Meclisi ( TBMM) Başkanı" href="/tag/baskani/"> Başkanı, Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Cemil Çiçek, Belediye Başkanı" href="/tag/baskani/"> Başkanı Selim Yağcı’yı makamında ziyaret etti.
B ilecik Belediye Başkanı" href="/tag/baskani/"> Başkanı Selim Yağcı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Çiçek’e teşekkür etti. B ilecik ve B ilecik Belediyesi faaliyetleri hakkında konuklarına bilgi veren Başkan Yağcı, “2011 ve 2015 dönemlerinde Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı, Başbakan Yardımcılığı ve önceki dönemlerde de Bakanlık görevlerinde bulunmuş, büyüğümüz, ağabeyimiz Cemil Çiçek beyefendi ziyarette bulundular. Ziyaretleri bizleri onurlandırdı. Siyasette olduğu her dönem ve her zaman kendi tecrübesinden faydalandık. Ziyareti ve sohbetleri ile bizlere çalışmalarımızda heyecan katan ağabeyimize ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ediyor, sağlıklı ve huzurlu ömürler diliyorum” ifadelerini kullandı.
B ilecik Belediye Başkanı" href="/tag/baskani/"> Başkanı Selim Yağcı, Eski TBMM Başkanı" href="/tag/baskani/"> Başkanı ve Bakan Cemil Çiçek’e, üzerinde Osmanlı Arması bulunan tablo ve B ilecik seramiğinden yapılmış kahve fincanı takımı hediye etti.



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.