Eskişehir İl Sağlık Müdürü Bilge, Sağlıkspor’un şampiyon gençleriyle buluştu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Eskişehir İl Sağlık Müdürü Bilge, Sağlıkspor’un şampiyon gençleriyle buluştu
27 Şub 2018 / Sal 14:46
/ 119 Kez Okundu
| |

Türkiye Şampiyonası U-16 Grup eleme maçlarında mücadele edecek olan Eskişehir Sağlıkspor futbolcuları İl Sağlık Müdürü Doç

Türkiye Şampiyonası U-16 Grup eleme maçlarında mücadele edecek olan Eskişehir Sağlıkspor futbolcuları İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Uğur Bilge’yi ziyaret etti.
Eskişehir İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Uğur Bilge, futbolcularla buluşmasında öncelikle zararlı alışkanlıklardan uzak durulması konusunda uyarılarda bulundu. Futboldaki başarılarının eğitim hayatlarında da olması durumunda daha da anlam kazanacağına değinen Bilge, "Sizlerden okullarınızda da en başarılı öğrenciler olmanızı bekliyorum. Verilen sağlık hizmetlerinin yanı sıra sosyal sorumluluk projelerini de önem veriyoruz. Şampiyon gençlerimizi başarılarından dolayı gönülden tebrik ediyorum. Katılacakları Türkiye şampiyonasında şehrimizi ve sağlık camiamızı en iyi şekilde temsil edeceklerine inancım tam" dedi.
Ziyaret sonunda kulüp Başkanı İsa Melih Batur Sağlık Müdürü Bilge’nin isminin yazılı olduğu formayı hediye ederek Sağlıkspor ‘a verdikleri destek için teşekkür etti.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.