Eskişehir’de ’Azerbaycan Toyu’ konseri ilgi gördü

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Eskişehir’de ’Azerbaycan Toyu’ konseri ilgi gördü
21 Eki 2017 / Cmt 17:16
/ 24 Kez Okundu
| |

Azerbaycan Cumhuriyetinin bağımsızlığının 26’ıncı yılı münasebetiyle Eskişehir Azerbaycanlılar Derneği tarafından düzenlenen ’Azerbaycan Toyu’ konser ve kutlama programı yoğun ilgi gördü

Azerbaycan Cumhuriyetinin bağımsızlığının 26’ıncı yılı münasebetiyle Eskişehir Azerbaycanlılar Derneği tarafından düzenlenen ’Azerbaycan Toyu’ konser ve kutlama programı yoğun ilgi gördü.
Azerbaycan Toyu konseri, Tepebaşı Belediyesi Zübeyde Hanım Kültür Merkezinde davetlilerin katılımı ile yapıldı. Azerbaycan Turan Müzik Topluluğu ve solist Caneli Ahmedov tarafından söylenen Azerbaycan türküleriyle izleyiciler güzel bir gece yaşadılar ve Azerbaycan müzik kültürüyle tanışmış oldular. Konserin sonunda sahnede Azerbaycanlı Üniversite gençleri gönüllerince Azerbaycan oyun havaları eşliğinde dans ettiler.
Öte yandan konser programına; Vali Yardımcısı Aslan Avşarbey, TEMAD Odunpazarı İlçe Başkanı Mehmet Ali Börekçi, Eskişehir Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Halil Temen, Azerbaycan Belçika Dostluk Cemiyetinden Recep Tuncer Sarı, ve çok sayıda izleyici katıldı.



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.