Eskişehir’de müzisyen cinayeti davasında karar çıktı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
13 Şub 2018 / Sal 17:08
/ 99 Kez Okundu
| |

Eskişehir’de bir eğlence mekanında sandalyeye ceket asma nedeniyle çıkan bıçaklı kavga sonucunda müzisyen olarak çalışan Seyidhan Ç

Eskişehir’de bir eğlence mekanında sandalyeye ceket asma nedeniyle çıkan bıçaklı kavga sonucunda müzisyen olarak çalışan Seyidhan Ç.’nin ölümüne sebep olan sanığa 25 yıl hapis cezası verildi.
Eskişehir 3. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen karar duruşmasında tutuklu sanık Emrah K. (26), hayatını kaybeden Seyidhan Ç.’nin (33) yakınları ile avukatlar hazır bulundu. Savunma yapan sanık Emrah K. pişman olduğunu söyleyerek tahliye ve beraatini talep etti. Mahkeme heyeti tutuklu sanık Emrah K.’ya kasten adam öldürmek suçundan 25 yıl hapis cezası verdi.

Olay
İstiklal Mahallesi’nde bulunan bir eğlence mekanında yaşanan olayda, baba H.K. ve oğlu Emrah K., sandalyeye ceket asma nedeniyle yan masada oturan kişilerle tartışma yaşadı. Tartışma büyüyerek eğlence mekanının yaşandığı sokakta da devam etti. Bu sırada bıçakla yaralanan iş yeri çalışanı Seyidhan Ç., kaldırıldığı Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.