Eskişehir’de yazdan kalma bir gün

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Eskişehir’de yazdan kalma bir gün
13 Ara 2017 / Çar 16:11
/ 33 Kez Okundu
| |

Eskişehir’de, aralık ayına girilmesine rağmen bugün 13 dereceye çıkan hava sıcaklığı ile yazdan kalma bir gün yaşayanlar, bu fırsatla kendilerini park, bahçe ve sokaklara attı

Eskişehir’de, aralık ayına girilmesine rağmen bu gün 13 dereceye çıkan hava sıcaklığı ile yazdan kalma bir gün yaşayanlar, bu fırsatla kendilerini park, bahçe ve sokaklara attı.
Kış mevsiminin ilk ayı olan aralık ortalarına gelinmesine rağmen yaşanan yazdan kalma sıcak havalar, insanların kendilerini dışarı atıp gezintiye çıkmaları için fırsat oldu. Sıcak havaların keyfini sürmek isteyenlerin bazıları çocuğunu gezdirirken, kimileri de evcil hayvanlarıyla güzel havanın tadını çıkardı. Sokak müzisyenleri de bu güzel günde dışarıdaki insanların güzel vakit geçirmesini sağladı. Sokak hayvanları da güneş altında uyuyarak güzel havadan istifade ettiler.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden edinilen bilgiye göre hava sıcaklıkları bir süre dana devam edecek. Hafta sonu gündüz 14, gece 6 dereceye dereceye kadar çıkması beklenen hava sıcaklıkları, gelecek hafta başından itibaren inişe geçecek ve yağışlar gelecek.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.