Eyüp’te markete giren gaspçılara operasyon kamerada

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
07 Şub 2018 / Çar 12:35
/ 73 Kez Okundu
| |

Eyüp’te soygun için girdikleri markete 5 dakika sonra polis ekiplerinin gelmesi sonucu 4 kişiyi silahla rehin alan soygunculara düzenlenen operasyon güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı

Eyüp’te soygun için girdikleri markete 5 dakika sonra polis ekiplerinin gelmesi sonucu 4 kişiyi silahla rehin alan soygunculara düzenlenen operasyon güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Suç makinesi çıkan ve adliyeye sevk edilen 7 kişiden 4’ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Olay, geçtiğimiz Cumartesi günü saat akşam saatlerinde Eyüp Merkez Mahallesi Uludağ Caddesi üzerindeki markette meydana geldi. Edilen bilgiye göre, akşam saatlerinde 4 çalışan markette olduğu esnada silahlı 3 soyguncu markete girerek soygun yapmak istedi. O esnada marketten çıkmak için hazırlanan çalışanlar soyguncuları görünce cep telefonlarıyla polis ekiplerini arayarak yardım istedi.

Polis soyguncuların peşindeymiş
İhbarın ardından yaklaşık 5 dakikada olay yerine gelen Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri markete geldi. Neye uğradıklarını şaşıran soyguncular, içerideki çalışanları rehin aldı. Bunun üzerine çelik yeleklerini giyen polis ekipleri otomatik silahlarla markete operasyon düzenledi. Operasyonda yapılan müzakereler sonucunda soyguncular ele geçilirken, çalışanlar da sağ salim kurtarıldı. Tüm bu yaşananlar ise güvenlik kameraları saniye saniye yansıdı.

4 soyguncu tutuklandı
Öte yandan soyguncuların geçtiğimiz 8 Kasım 2017 tarihinden bu yana yaklaşık 14 olay gerçekleştirdikleri, bunları içinde marketlerin yanı sıra pizza ve fast food restoranı olduğu tespit edildi. Markette gözaltına alınan 3 kişinin yanı sıra Bağcılar’da 3, Beylikdüzü’nde ise 1 kişi gözaltına alındı. Operasyon da pompalı tüfek, 2 adet tabanca ve çok sayıda kar maskesi ele geçirildi.

Suç makinesi çıktılar
Şubedeki işlemlerinin ardından dün adliyeye sevk edilen 7 şüpheliden E.E.(24), E.A.(23), E.D.(23) ve F.E. (22) tutuklanarak cezaevine gönderildi. Tutuklanan gaspçıların hırsızlık, yaralama, dolandırıcılık ve sahtecilik gibi suçlardan emniyette çok sayıda kaydı olduğu öğrenildi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.