Fatih’te 30 işyerine polis baskını: 1 milyon lira değerinde kaçak ürüne el konuldu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Fatih’te 30 işyerine polis baskını: 1 milyon lira değerinde kaçak ürüne el konuldu
23 Mar 2018 / Cum 14:56
/ 220 Kez Okundu
| |

İstanbul Fatih’te kaçakçılara yönelik 30 iş yerine düzenlenen baskınlarda, piyasa değeri 1 milyon liranın üzerinde kaçak cinsel içerikli ilaç, gözlük, saat ve telefon gibi ürünler ele geçirildi

İstanbul Fatih’te kaçakçılara yön elik 30 iş yerine düzenlenen baskınlarda, piyasa değeri 1 milyon liranın üzerinde kaçak cins el içerikli ilaç, gözlük, saat ve t elefon gibi ürünler ele geçirildi. Baskınlarda yakalanan ürünlere el konurken, gözaltına alınan 10 şüph eli hakkında Kaçakçılık Kanununa Muhalefetten işlem yapıldı. İşyerlerine yapılan operasyonlar polis kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.
Alınan bilgilere göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücad ele Şube ekipleri, Fatih’te 30 ayrı işyerine kaçak ürün satışı hakkında operasyon düzenledi. Piyasa değeri 1 milyon liranın üzerinde olan kaçak elektronik sigara, sigara aparatları, kaçak cins el içerikli ilaç, gözlük, saat ve t elefon gibi ürünlere el koyan polis, olayla ilgili 10 şüph eliye Kaçakçılık Kanununa Muhalefetten işlem yaptı.
Operasyonda yurda kaçak yollardan getirilen on binlerce adet kaçak elektronik sigara, sigara likidi, cins el içerikli ilaç, gözlük, saat ve t elefon gibi ürünlere el konuldu.
Operasyonda ele geçirilen ürünlerin piyasa değerinin 1 milyon liranın üzerinde olduğu öne sürüldü.
Öte yandan, 30 işyerine yapılan operasyon polis kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.
Polis, olayla ilgili çalışmalarına devam ediyor.



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.