Filiz Çavuş’un imza gününe çocuklardan büyük ilgi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Filiz Çavuş’un imza gününe çocuklardan büyük ilgi
05 Mar 2018 / Pzt 11:12
/ 163 Kez Okundu
| |

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Çocuk Kitapları yazarı Filiz Çavuş’un söyleşi ve imza günü çocuklardan büyük ilgi gördü

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Çocuk Kitapları yazarı Filiz Çavuş’un söyleşi ve imza günü çocuklardan büyük ilgi gördü.
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Beşevler Tesislerinde gerçekleştirilen, erken saatlerde kendisiyle sohbet etmek ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından hediye edilen “Masallarımı Geri Alabilir miyim” adlı kitabını imzalatmak için kuyruk oluşturan çocukların ilgisinden oldukça memnun kaldığını belirten yazar Filiz Çavuş, çocuklarla beraber olmaktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi. Çavuş, “Bu etkinlik için Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin eğitime büyük önem verdiğini belirten Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Daha önce 11 ilçemizde okul yaparak bunu gösterdik. Şimdi de öğrencilerimize, çocuklarımıza kitap okuma alışkanlığını aşılamak için imza günü düzenledik. Başarılı, ufku geniş, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı bir gençlik yetişmesi için eğitime olan desteğimiz bundan sonra da devam edecek” diye konuştu.
Program sonrası Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak adına Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Behçet Atlı tarafından Yazar Filiz Çavuş’a çiçek takdim edildi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.