Fırıncı, bulundurma ruhsatlı silahla dershaneyi basıp 8 kişiyi rehin aldı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Fırıncı, bulundurma ruhsatlı silahla dershaneyi basıp 8 kişiyi rehin aldı
23 Şub 2018 / Cum 20:05
/ 73 Kez Okundu
| |

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde özel bir dershaneye girerek 8 kişiyi rehin alan ve yapılan operasyonla gözaltına alınan şahsın fırıncı olduğu, bulundurma ruhsatlı silahla dershaneyi bastığı öğrenildi

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde özel bir dershaneye girerek 8 kişiyi rehin alan ve yapılan operasyonla gözaltına alınan şahsın fırıncı olduğu, bulundurma ruhsatlı silahla dershaneyi bastığı öğrenildi. Zanlının emniyetteki işlemlerinin devam ettiği bildirildi.
Edinilen bilgilere göre, Sakarya’nın Adapazarı ilçesi Çark Caddesi üzerinde bulunan bir özel dil okulunda akşam saatlerinde dehşet dolu anlar yaşandı. 50 yaşında, yaralamadan sabıkası olan ve fırıncı olduğu öğrenilen E.K. isimli bir kişi, dil okulundaki sınıfa girerek 8 kişiyi rehin aldı. Sınıfta bulunan bir kısım öğrenci kaçarak durumu polis ekiplerine bildirdi. Konunun bildirilmesi üzerine olay yerine özel harekat polisi başta olmak üzere çok sayıda polis ekibi ve sağlık ekibi sevk edildi. Polislerin geldiğini gören şüpheli havaya 5-6 el ateş etti. O esnada ekiplerce yapılan operasyon sonucu şahıs etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı. Gözaltına alınan E.K. isimli şahıs, İl Emniyet Müdürlüğü binası içinde bulunan Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne götürüldü. Olay Yeri İnceleme ekipleri dehşetin yaşandığı sınıfta ve koridorda inceleme yaptı.
Konuyla ilgili inceleme sürüyor.



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.