GASKİ Fevzi Çakmak ile Zübeyde Hanım Bulvarı’nın altyapısını yeniliyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
GASKİ Fevzi Çakmak ile Zübeyde Hanım Bulvarı’nın altyapısını yeniliyor
22 Oca 2018 / Pzt 12:59
/ 158 Kez Okundu
| |

Gaziantep Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (GASKİ) Fevzi Çakmak Bulvarı ile (Kalyon Kavşağı ile Zübeyde Hanım Bulvarı kesişimine kadar olan bölümde) Zübeyde Hanım Bulvarı’nda su borusu ve sistemlerinin değişimini gerçekleştirecek

Gaziantep Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü ( GASKİ) Fevzi Çakmak Bulvarı ile (Kalyon Kavşağı ile Zübeyde Hanım Bulvarı kesişimine kadar olan bölümde) Zübeyde Hanım Bulvarı’nda su borusu ve sistemlerinin değişimini gerçekleştirecek.
Gerçekleştir ilecek çalışmalar ile eskiyen 1000 mm çapındaki ön germeli (ÖGB) içme suyu borularının, yine aynı çaptaki yüzlerce yıllık ömre sahip ductil borular ile değiştir ileceği belirtildi. GASKİ, bu çalışma ile mevcut sorunların ve su kayıplarının önüne geç ileceğini öngörüyor. Çalışma süresince bölgede su kesintisi uygulanmayacağını özellikle belirten GASKİ yetkil ileri, “Söz konusu çalışma neticesinde değiştirilmesi planlanan 1000 mm çapında ÖGB içme suyu borusu 40 yıldır tasfiye tesislerinden gelen suyu Gaziantep’in güney kesimindeki halkımıza taşıyarak hizmet vermiştik. Ancak ekonomik ömrünü tamamlayan bu boru mevcut durumda su kayıplarına neden olmakta ve geçtiği güzergâhlarda bulunan binaların bodrum katlarına su sızdırarak sorun oluşturmaktadır. Vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet vermek için başlatılan bu çalışma nedeni ile verdiğimiz geçici rahatsızlıktan dolayı özür d ileriz. Devam edecek çalışma süresince Kalyon Kavşağından Zübeyde Hanım Bulvarı (SANKO Park) istikametine tek yönlü gidiş olarak trafiğe kapalı olacağını vatandaşlarımızın bilgisine sunarız” açıklamasını yaptı.
Yetkil iler, çalışmaların 22 Ocak ile 6 Şubat tarihleri arasında gerçekleşeceğini ifade etti.



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.