GAÜN öğrencilerinden Yazıkent Mürşide Akçay Ortaokulu’na kütüphane

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
GAÜN öğrencilerinden Yazıkent Mürşide Akçay Ortaokulu’na kütüphane
18 Oca 2018 / Per 16:27
/ 241 Kez Okundu
| |

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Hukuk Fakültesi öğrencileri, Toplumsal Duyarlılık Projesi (TDP) kapsamında, Aydın’ın Bozdoğan İlçesinde bulunan Yazıkent Mürşide Akçay Ortaokulu’nda ‘Köy Destek Projeleri’ kapsamında kütüphane kurdu

Gaziantep Üniversitesi ( GAÜN) Hukuk Fakültesi öğrencileri, Toplumsal Duyarlılık Projesi (TDP) kapsamında, Aydın’ın Bozdoğan İlçesinde bulunan Yazıkent Mürşide Akçay Ortaokulu’nda ‘Köy Destek Projeleri’ kapsamında kütüphane kurdu.
Yazıkent Mürşide Akçay Ortaokulu’nda Türkçe Öğretmeni olarak görev yapan Abdullah Bilgen’in kütüphane için yardım mesajıyla harekete geçen TDP Danışmanı Öğr. Gör. Hakan Kaşka’nın TDP dersini alan öğrencilere konuyu iletmesiyle GAÜN Hukuk öğrencileri, kitapları, kırtasiye malzemelerini, eğitim-öğretim setlerini hazırlayıp paketleyerek Yazıkent Mürşide Akçay Ortaokulu’na gönderdi. Öğrenciler, TDP yoluyla şehirlerarasındaki mesafelerin ortadan kalktığını ve en iyi yatırımın eğitime yapılacağını, buna yaptıkları katkının kendileri için çok anlamlı olduğunu ifade etti.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.