Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri Başarıya Doymuyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri Başarıya Doymuyor
14 Mar 2018 / Çar 12:32
/ 241 Kez Okundu
| |

Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Erikçe Macera Kampı’nda düzenlenen Okullar Arası Genç Kız ve Erkek Oryantiring Müsabakalarına katılan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları öğrencileri çeşitli dereler elde ederek sporun bütün dallarda ki iddialarını sürdürdü

Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Erikçe Macera Kampı’nda düzenlenen Okullar Arası Genç Kız ve Erkek Oryantiring Müsabakalarına katılan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları öğrencileri çeşitli dereler elde ederek sporun bütün dallarda ki iddialarını sürdürdü.

Kuruluşunun 54.yılını çeşitli etkinliklerle kutlayan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları akademik, sosyal, kültürel ve sportif alanlardaki başarılarını da sürdürerek, öğrencilerinin her alanda gelişmesine büyük katkılar sağlıyor. Son olarak Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüyle İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Erikçe Macera Kampı’nda düzenlenen Okullar Arası Genç Kız ve Erkek Oryantiring Müsabakalarına katılan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları öğrencileri Ali Taha Çetin Genç Erkek Ferdî (B) İl 1.si, Mert Kimya Genç Erkek Ferdi (B) İl 2.si ve Alperen Çelik Genç Erkek Ferdi (A) İl 2. si olarak turnuvaya isimlerini başarıyla yazdırdılar.
GKV Özel Liseleri Müdürü Hakan Alnıaçık yarışma sonucu dereceye giren öğrencileri ve okul takımını kutlayarak başarılarının devamını diledi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.