Gaziantepliler kurtuluş gününü Ferhat Göçer’le kutladı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Gaziantepliler kurtuluş gününü Ferhat Göçer’le kutladı
25 Ara 2017 / Pzt 09:59
/ 92 Kez Okundu
| |

Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin, kentin düşman işgalinden kurtuluşunun 96’ncı yıldönümü kutlamaları kapsamında konser veren Ferhat Göçer unutulmaz bir gece yaşattı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin, kentin düşman işgalinden kurtuluşunun 96’ncı yıldönümü kutlamaları kapsamında konser veren Ferhat Göçer unutulmaz bir gece yaşattı.
Ferhat Göçer Halk Konseri’nden önce Yöresel Müzik Topluluğu ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları ekibi sahne aldı. Şahinbey Karataş Kapalı Spor Salonu’nu dolduranlar, sanatçıların performansını ayakta alkışladı.
Gazianteplilerin sabırsızlıkla beklediği Ferhat Göçer sahneye çıktığında ise salon adeta inledi, Göçer, kutlamaya katılan kalabalığa unutulmaz bir akşam yaşattı.
Konser sonrası salondaki gençlere seslenen Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, vatanı, namusu ve şerefi için 96 yıl önce gözlerini kırpmadan canlarını feda eden şehit Kamillerin, Şahinbeylerin ve Karayılanların torunlarının bugün geleceğe emin adımlarla yürüdüğünü söyleyerek, kahramanlık destanı yazılan Antep savunmasını unutmayacaklarını ve unutturmayacaklarını kaydetti.
Şahin daha sonra Göçer’e günün anısına çiçek ve kutnu kumaşından atkı hediye etti.



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.