Gebze’de başıboş atlar toplanıyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Gebze’de başıboş atlar toplanıyor
06 Mar 2018 / Sal 17:50
/ 69 Kez Okundu
| |

Gebze sokaklarında başıboş bir şekilde dolaşan atlarla ilgili şikayetleri değerlendiren Gebze Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, başıboş bırakılan atları toplayarak hayvan barınağına götürdü

Gebze sokaklarında başıboş bir şekilde dolaşan atlarla ilgili şikayetleri değerlendiren Gebze Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, başıboş bırakılan atları toplayarak hayvan barınağına götürdü.
Sokaklarda başıboş bir şekilde dolaşan atlar çevreyi ve trafiği olumsuz yönde etkiliyor. Parklara zarar veren atlar, çöp konteynerlerini de dağıtarak çevre kirliliğine sebep oluyor. Atlar trafikte sürücülere zaman zaman zor anlar yaşatırken, güvenli bir şekilde trafik akışını engelliyor. Bu yöndeki şikayetleri değerlendirdiklerini ifade eden Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, Gebze genelinde çalışmaların sürdüğü bilgisini verdi. Ayrıca barınağa getirilen atların sahiplerinin müraca atları doğrultusunda belediye emir ve yasaklarının 45. maddesi uyarınca cezai işlem uygulanarak atların sahiplerine teslim edileceği açıklandı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.