Gençler hem spor yapıyor hem de Kuran-ı Kerim öğreniyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Gençler hem spor yapıyor hem de Kuran-ı Kerim öğreniyor
06 Kas 2017 / Pzt 13:51
/ 38 Kez Okundu
| |

Eyyübiye Belediyesi tarafından hayata geçirilen Ak Evler Spor Salonlarına giden gençler hem spor yapıyor hem de Kuran-ı Kerim öğreniyor

Eyyübiye Belediyesi tarafından hayata geçirilen Ak Evler Spor Salonlarına gi den gençler hem" href="/tag/ hem/"> hem spor yapıyor hem" href="/tag/ hem/"> hem de Kuran-ı Kerim öğreniyor.
Eyyübiye Belediyesi tarafından bir sosyal sorumluluk projesi olarak hayata geçirilen Ak Evler Spor Salonları meyvelerini vermeye başladı. 19.3 yaş ortalaması ile Türkiye’nin en genç ilçesi konumundaki Eyyübiye ilçesi, belediyenin gençlere yönelik çalışmasıyla gençler, sportif faaliyetlere yönlendiriliyor. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin talimatlarıyla her mahalleye yapılması planlanan Ak Evler Spor Salonlarında 5 bin gence ulaşan ekiplerin he defin de ise, 15 bin gence ulaşmak olduğu belirtildi. Milli şuura sahip ve dindar bir neslin yetişmesi, gençlerin sosyal uyum bozuklukları, zararlı mad de bağımlılığı, illegal grupların tuzakları ve diğer olumsuzluklara karşı korunmasını amaçlayan Ak Ev Spor Salonları ayrıca gençlerin, sağlıklı yaşam ve spor, girişimcilik, kültür ve sanat, eğitim süreçlerine katkı, milli ve manevi değerlere bağlılık gibi temel konularda da eğitim almalarına olanak sağlıyor. Belirlenen program dahilin de 36 merkez mahalle de açılması planlanan Ak Evler Spor Salonlarında sportif faaliyetlerin yanı sıra, kültürel ve sosyal faaliyetler, mesleki eğitim faaliyetleri, aile eğitimi faaliyetleri ve dini eğitim faaliyetleri gören gençler kendilerine sunulan olanaklardan dolayı Eyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye teşekkür etti.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.