Girdikleri iş yerlerinden çorap ve tıraş köpüğü dahi çalmışlar

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Girdikleri iş yerlerinden çorap ve tıraş köpüğü dahi çalmışlar
23 Mar 2018 / Cum 18:49
/ 89 Kez Okundu
| |

Muğla ve Antalya’da girdikleri iş yerlerinden alkollü içkiler ile çorap, tıraş köpüğü, kuruyemiş, bal ve kahve gibi ürünler çalan hırsızlar Denizli’de yakalandı

Muğla ve Antalya’da girdikleri yerlerinden alkollü içkiler ile çorap, tıraş köpüğü, kuruyem , bal ve kah ve gibi ürünler çalan hırsızlar Denizli’de yakalandı.
Muğla Fethiye, Ortaca ve Marmaris’te 3 ayrı yeri ile Antalya’da 3 ayrı yeri ve 1 otomobilden hırsızlık olayı gerçekleştiren S.B., C.K., S.T. ve N.E. isimli şahıslar Denizli’de kullandıkları araç ile birlikte polis tarafından yakalandı. Karayolu ile Denizli’ye gir yaparken Asay Şube Müdürlüğü ekiplerinin yapmış olduğu çalışmalar sonucu yakalanan şahısların araçlarında yapılan aramalarda ise girdikleri yerlerinden çaldıkları belirlenen alkollü içkiler ile çorap, tıraş köpüğü, kuruyem , bal ve kah ve ele geçirildi. Girdikleri yerlerini soyup soğana çeviren zanlıları gözaltına alan ekipler şahısların araçlarından elde edilen malzemeleri de Antalya Asay Şube Müdürlüğü görevlilerine teslim etti. Zanlıların Antalya’da sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklandıkları bildirildi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.