GKV Özel Liseleri III. EYP Eğitim Forumu’na, katıldı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
GKV Özel Liseleri III. EYP Eğitim Forumu’na, katıldı
25 Eki 2017 / Çar 12:26
/ 21 Kez Okundu
| |

İstanbul’da III

İstanbul’da III. Üsküdar Amerikan Lisesi Eğitim Forumu’na(ÜALEF) katılan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri EYP (EuropeanYouthParliemant) Kulübü öğrencileri, gösterdikleri yüksek performansla dikkat çekerken, forum süresince düzenlenen etkinlikleri başarıyla tamamlayarak Gaziantep’e döndü.
3. Üsküdar Amerikan Lisesi Eğitim Forumu’na (ÜALEF), Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri EYP (EuropeanYouthParliemant) Kulübü katıldı. Foruma katılan öğrenciler, etkinliklerdeki performanslarıyla dikkat çekti. GKV Özel Okulları öğretmenlerinden Burcu Altınbaş ve Özlem Kara’nın rehberliğinde foruma delege olarak katılan Anadolu ve Fen Lisesinden Tunga Başkaya, İlker Ersan, İrem Duru Özkoçak, Zeynep Bilginsoy, Defne Atay, Ceren Kılyar, Begüm Güngör ve Cemil Alevli Kolejinden Berfin Çöçelli, Dicle Dalkuş, E.Yaren İlaslan, Ezgim Küçükoğlu, Melis Ocak, Nazlı Ceren Par, Serdar Özden, Öykü Meriç, Zehra Ulutaş, Melisa Ece Yılmaz, Bilge Temel, Yeliz Müftüoğlu yüksek performanslarıyla dikkat çekti.
Gençler eğlenirken öğreniyor
Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri EYP(EuropeanYouthParliemant) Kulübü öğrencilerinin etkin olarak katıldığı forumda gençler, ekonomi, eğitim, insan hakları, teknoloji, dış ilişkiler, adalet, çevre ve sağlık komiteleri oluşturarak bu komitelerle ilgili önceden belirlenen sorunlar üzerine çözüm önerileri aradılar, düzenlenen uyum eğitimi ile komitelerinde tanışma, kaynaşma ve konuları gözden geçirme etkinliklerini gerçekleştirdi. Komite çalışmalarına alanında uzman akademisyenlerin de katılımıyla öğrenciler uzman bakış açısıyla komite sorunlarını dinleyip bu sorunlara çözüm önerileri geliştirerek bu alandaki yeteneklerini de geliştirme imkanı buldu. Foruma katılan öğrenciler forumdaki etkinlikleri tamamlayarak Gaziantep’e döndü.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.