Gökhan Mumcu hayranları ile buluştu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Gökhan Mumcu hayranları ile buluştu
13 Kas 2017 / Pzt 12:06
/ 70 Kez Okundu
| |

Ekranların sevilen oyuncularından Gökhan Mumcu Malatya Park’ta sevenleri ile buluştu

Ekranların sev ilen oyuncularından Gökhan Mumcu Malatya Park’ta sevenleri ile buluştu.
Bu yıl 7’ncisi düzenlenen Malatya Uluslararası Film Festivali kapsamında Malatya’ya gelen ünlü oyuncu Gökhan Mumcu, Malatya Park Alışveriş ve Yaşam Merkezinde düzenlenen söyleşide hayranları ile buluştu.
Dizi ve sinema sektörü ile ilgili konuşan başarılı oyuncu Mumcu, Malatya’da olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu ifade etti. Uzun zamandır dizi sektöründe yer almamasının sebebinin şartların uygun olmamasından kaynaklandığını belirten Mumcu, “Diz ilerde sabahlara kadar çalışmanız gerekiyor, bunun en büyük nedeni ise 150 dakikalık veya 3 saate kadar diz ilerin olması. Bunu sınırlayan bir şey yok, isteğiniz kadar uzatabiliyorsunuz diziyi. Artıları veya eks ileri var tabi bunun. TV’lerde herkes istediği diz ileri izleyecek, internet üzerinde yayınlanan diz ileri izleyebilirsiniz bu yüzden kısa bölümleri olan 40 dakikayı geçmeyen diz iler izleyebilirsiniz. İnşallah yavaş yavaş buraya doğru gider, daha çok iş üretebiliriz” dedi.
Oyuncuların uzun metrajlı diz iler nedeniyle fazla sinema sektöründe yer alamadığından da yakınan Mumcu, “En büyük sorun bu, sadece bir dizin içinde bulunmak zorunda kalıyorlar. Farklı tiyatro ya da sinemada olmuyorlar ve zaman bulamıyorlar, yakın bir zamanda düzelir diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.
Söyleşinin ardından sev ilen oyuncu Mumcu, hayranlarından gelen soruları cevapladı. Programın sonunda ise Malatya Park AVM, tarafından ünlü oyuncuya kayısı hediye edildi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.