Görme engelli personellerden Kaymakam ve Başkan’a ziyaret

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Görme engelli personellerden Kaymakam ve Başkan’a ziyaret
22 Mar 2018 / Per 12:50
/ 115 Kez Okundu
| |

Kütahya’nın Emet ilçesinde Milli eğitim Müdürlüğü bünyesinde öğretmen ve santral memuru olarak görev yapan görme engelli personeller, Emet Kaymakamı Hasan Çiçek ve Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca’yı makamlarında ziyaret ettiler

Kütahya’nın Emet ilçesinde Milli eğitim Müdürlüğü bünyesinde öğretmen ve santral memuru olarak görev yapan görme engelli personeller, Emet Kaymakamı Hasan Çiçek ve Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca’yı makamlarında ziyaret ettiler.
Görme engelli Emet İmam Hatip Lisesi personeli Nasıf Gökduman, Gazi Emet Anadolu Lisesi personeli İsmail Elitok, Emet Cevizdere Şehitleri Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi personeli Yusuf Gökduman ve Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Türkçe öğretmeni Osman Taşdemir, Emet Milli eğitim müdürü Mustafa Cöre ile birlikte gerçekleştirdikleri ziyaretlerde Kaymakam Çiçek ve Başkan Koca’ya hediye takdim ettiler.
Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Çiçek, ’Toplumda farkındalık yaratmak için özel insanlarımızın her zaman yanlarında ve destekçisi olacağız. Görme engellilere rehberlik edecek sarı yürüyüş bantları ve ışıklandırma çalışmaları için ilgili birimlerle ortak çalışmalar yapacağız’’ dedi.
Bölgede en büyük engelsiz yaşam parkını Emet ilçesine kazandırdıklarını belirten Belediye Başkanı Mustafa Koca, ’’ Görme ve diğer engelli vatandaşların yaşamlarını dahada kolaylaştırma adına yerel yönetim olarak üzerimize düşen ne olursa yapmaya devam edeceğiz’’ diye konuştu. (YD-EFE)


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.