Gözlemeci çiftin gözleri yollarda

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Gözlemeci çiftin gözleri yollarda
19 Eki 2017 / Per 11:59
/ 113 Kez Okundu
| |

Seyitgazi’nin Gökbahçe Mahallesi’nde çiftçilik ile geçimlerini sağlayan Kaya çifti, kızlarının da yardımı ile bütçelerine katkıda bulunmak için ek iş olarak yol kenarında açtıkları küçük işletmede gözleme yapıp satıyor

Seyitgazi’nin Gökbahçe Mahallesi’nde çiftçilik ile geçimlerini sağlayan Kaya çifti, kızlarının da yardımı ile bütçelerine katkıda bulunmak için ek iş olarak yol kenarında açtıkları küçük işletmede gözleme yapıp satıyor.
Eskişehir’in 43 kilometre güneyinde yer alan Seyitgazi ilçesinin Gökbahçe Mahallesi’nde çiftçilik yapan Bahattin ve Ummuhan Kaya çifti, ek gelirle geçimlerini daha iyi sağlamak için baş başa verip mücadele ediyor. Mahalle yakınlarında bulunan yol kenarında açtıkları küçük işletmede gözleme yapıp satan, kızlarının da destek verdiği çift, umutlarını bu işe bağladıklarını anlattılar. Ek gelir olarak böyle bir yer açmaya karar verdiklerini söyleyen Bahattin Kaya, “Mesleğimiz çiftçilik, köylü. Kendi kendimize öyle bir karar verdik ek gelir olarak. Başka bir işimiz de yok. Kızım ve eşim yapıyor patatesli, peynirli, haşhaşlı gözleme yapıyor ve tanesini 5 liradan satıyoruz . Yoldan gelip geçenler önüp bizim küçük işletmeye uğruyor. Temiz, kaliteli ve lezzetli gözleme yaptığımız için standart gibi oldu müşterilerimiz aşağı yukarı” dedi.
Eşi Bahattin Kaya’ya yaptıkları işte en büyük desteği veren Ummuhan Kaya ise, “Eşimin aklından çıktı bu fikir. Eşim ’yapsak bu iş olur, burada satılır’ dedi. Ben burada gözleme yapıyorum. Müşterilerimize veriyoruz. Bir yıl oldu, memnunuz, iyi, idare ediyoruz. Burası bizim iş yerimiz oldu artık. Ne bileyim çalıştığımız işten, yaptığımız emekten memnunuz. Müşterilerimiz teşekkür ediyorlar, memnun olduklarını söylüyorlar” şeklinde konuştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.