Gözlerinin önünde babasına minibüs çarpan kız yaşananları anlattı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
31 Oca 2018 / Çar 16:44
/ 94 Kez Okundu
| |

Ümraniye’de, gözlerinin önünde babasına minibüs çarpan Sinem Sırma yaşadığı dehşet anını anlattı

Ümraniye’de, gözlerinin önünde babasına minibüs çarpan Sinem Sırma yaşadığı dehşet anını anlattı. Sırma, “Gözümün önünde babama araba çarptı. Buraya geldiğimizde kalbi durmuştu. Durumu kritik beyin kanamasını atlatamadı daha. Minibüs şoförünü gözaltına almadılar bile” dedi.
Ümraniye Ademyavuz Mahallesi Alemdağ Caddesi üzerinde yolun karşısındaki kızı Sinem Sırma’nın yanına geçmek isteyen Hüseyin Sırma’ya kızının gözleri önünde minibüs çarpmıştı. Sırma, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılırken ifadesi alınan minibüs şoförü ise serbest bırakılmıştı.
Gözlerinin önünde babasına araba çarpan Sinem Sırma yaşadığı dehşet anlarını anlattı. Babasının hala yoğun bakımda olduğunu ve durumunun ciddiyetini koruduğunu söyleyen Sırma, serbest bırakılan minibüs şoförünün tekrar gözaltına alınmasını istedi.
Sinem Sırma, “Babamla beraber sabah işe gidecektik. Ben ondan önce çıktım. Durakta babamı bekliyordum. Babam karşıdan karşıya geçiyordu ve geçtiği anda hiç kimse yoktu yolda ama birbirlerini sollama var bu minibüsçülerde. Babam tam geçmişti zaten sol tarafından babama vurdu. Gözümün önünde babama araba çarptı. Buraya geldiğimizde kalbi durmuştu. Durumu kritik beyin kanamasını atlatamadı daha. Minibüs şoförünü gözaltına almadılar bile. Savcılık kararıyla bırakılmış. Ben gittim tekrardan şikayetçi oldum ifademi verdim ama minibüsçü hala gözaltına alınmadı” şeklinde konuştu.
Minibüs şoförünün çok hızlı olduğunu söyleyen Sırma, “Minibüs şoförü çok hızlıydı. Şoför diğer minibüs şoförüne bakıyordu aynadan. Hiç yola bakmıyordu. Durma şansı vardı ama babamın üzerine doğru sürdü arabayı. Babam yoğun bakımdan çıkamadı durumu çok kritik. Yoğun bakımdan çıkmasını bekliyoruz” ifadelerini kullandı.
Hüseyin Sırma’nın kardeşi Hasan Sırma ise Ağabeyim çocuğuyla birlikte işe giderken bir cani, cahil minibüs şoförünün dikkatsizliği, acımasızlığı insanca davranmaması yüzünden bugün beyin kanaması ve iç kanması geçirdi. Hala ölümle savaşıyor. Benim ağabeyim ölümle savaşırken katil hala dışarıda” diye konuştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.