GÜDAT Kış Temel Eğitim Kampını Tamamladı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
GÜDAT Kış Temel Eğitim Kampını Tamamladı
26 Şub 2018 / Pzt 11:08
/ 105 Kez Okundu
| |

Gaziantep Üniversitesi Dağcılık Topluluğu (GÜDAT) üyelerinin kış temel eğitim faaliyetlerini gerçekleştirdiği kamp, tamamlandı

Gaziantep Üniversitesi Dağcılık Topluluğu ( GÜDAT) üyelerinin kış temel eğitim faaliyetlerini gerçekleştirdiği kamp, tamamlandı.
Kahramanmaraş’ın Ahır Dağı Kuyular Bölgesinde yaklaşık dört gün boyunca süren eğitimlerde temel kış kampçılığı, karda yürüyüş, düşüş anında yapılması gerekenler, emniyet sistemleri gibi dikkat edilecek hususlar ile ilgili eğitim bilgileri verildi. GÜDAT başkanı Murat Özbak, faaliyet boyunca çok fazla fırtına olmaması ve kar zeminin çok yüksek olmaması nedeniyle eğitimlerin olumlu geçtiğini belirterek, "Her yıl düzenli olarak verdiğimiz temel dağcılık eğitimlerinden belki de en zor şartlara sahip olan kış temel eğitim kampını başarılı bir şekilde tamamladık. Her sene Niğde Aladağlar milli parkı bölgesinde yapılan kış kampını bu sene ilk kez Kahramanmaraş Yedi Kuyularda yaptık. GÜDAT oyüleri, Karşılaşılan bir takım problemlerin de üstesinden geldi. Kamp için destek olan GAÜN Kültür Müdürlüğüne teşekkür ederiz" diye konuştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.