’Gugulumdakiler Herkes Oyuncu’ ile rekora koşuyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
’Gugulumdakiler Herkes Oyuncu’ ile rekora koşuyor
26 Ara 2017 / Sal 13:57
/ 8 Kez Okundu
| |

Trabzon Gugulumdakiler Tiyatrosu kapalı gişe oyuna devam ediyor

Trabzon Gugulumdak iler Tiyatrosu kapalı gişe oyuna devam ediyor. “ Herkes Oyuncu” isimli oyun ile birlikte 2017-2018 Tiyatro sezonunda perdeleri açan Gugulumdak iler tiyatrosu 5 kez oynadığı oyun ile birlikte 2 bin izleyiciye ulaştı.
Şükrü Üçüncü’nün Trabzon Asayiş olaylarından derlediği “ Herkes Oyuncu” adlı oyunun yönetmeni Tamer Küçük, “ Mayıs ayının sonuna kadar Hüseyin Kazaz Kültür Merkezindeyiz. Trabzon tiyatro severleri tarafından oyunumuz yoğun ilgi ile karşılandı. 9 Kasım Perşembe günü prömiyerimizin hemen ardından 4 kez daha oyunumuzu serg iledik. Bu temsillerde 2’bine yakın izleyiciye ulaştık. Gugulumdak iler Tiyatrosu Trabzon’da tiyatro severlerin evidir. İzleyic iler oyunumuza ilgi göstermesi de bunu onaylıyor” ifadelerine yer verdi.
Hüseyin Sabri Kurtuldu, Kübra Genç, Tamer Küçük, Mahmut Mutaf, Şükrü Üçüncü, Asena Öztürk, Adem Kılıç, Aslan Kar, Rüya Akgül, Oğuzhan Yılmaz ve Murat Küçük’ün rol aldığı Gugulumdak iler Tiyatrosu, “ Herkes Oyuncu” isimli oyunu 4 Ocak Perşembe günü saat 20:00’da Hüseyin Kazaz Kültür Merkezi’nde izleyic ilerine buluşmaya devam edecek. Ocak ayında iki oyun oynayacak olan Gugulumdak iler, Şubat, Mart, Nisan, Mayıs aylarında aynı oyunu sahnelemeye devam edecek.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.