Hakkari’de kaçakçılığa büyük darbe

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Hakkari’de kaçakçılığa büyük darbe
09 Mar 2018 / Cum 09:57
/ 73 Kez Okundu
| |

Hakkari’de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda Irak plakalı bir otomobilde yapılan aramada, yurda yasa dışı olarak sokulduğu tespit edilen 83 kilo 700 gram gümüş ele geçirildi

Hakkari’de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda Irak plakalı bir otomobilde yapılan aramada, yurda yasa dışı olarak sokulduğu tespit edilen 83 kilo 700 gram gümüş ele geçirildi.
Hakkari Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, terör örgütlerinin finans kaynağı olan kaçakçılığı önleme amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu çalışmalar kapsamında önceki gün Depin Polis Kontrol Noktası’nda yapılan uygulamalarda durumundan şüphelenilen Irak plakalı otomobilde, Hakkari Cumhuriyet Başsavcılığından alınan arama kararına istinaden arama yapıldı. Yapılan aramada aracın göğüs bölgesinde mavi poşetlere sarılı vaziyette gizlenmiş olan toplamda 83 kilo 700 gram gümüş olduğu değerlendirilen malzeme ele geçirildi. Gümüş ve otomobile el konulurken, Irak vatandaşı şahsın ise 5607 SKM suçundan işlem yapılarak ifadesinin ardından serbest bırakıldığı belirtildi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.