Hakkari’deki oyun gruplarına zarar verildi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Hakkari’deki oyun gruplarına zarar verildi
06 Ara 2017 / Çar 10:43
/ 48 Kez Okundu
| |

Hakkari Belediye Başkanlığı tarafından yaptırılan parklardaki oyun grupları ve kent mobilyalarına kimliği belirsiz kişi veya kişilerce zarar verildi

Hakkari Belediye Başkanlığı tarafından yaptırılan parklardaki oyun grupları ve kent mobilyalarına kimliği belirsiz kişi veya kişilerce zarar verildi.
Kentin değişik noktalarındaki parklarda yer alan oyun gruplarına ve kent mobilyalarına kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından zarar verildi. Hakkari Belediye Başkanlığı yetkilileri, art niyetli kişilerin bulunup cezalandırılması için emniyet güçlerine bilgi verildiğini bildirdi.
Parklardaki oyun grupları ve kent mobilyalarına zarar verilmesini öğrenen vatandaşlar ise, belediyenin resmi twitter sayfasında bu art niyetli kişilere sert tepki gösterdiler. Vatandaşlar, twitter mesajlarında, “Yazık. Çocuklar için park yapılmış, güvenle oynayabilecekleri bir yer, yollar yapıldı, bir nebze olsun tozdan kurtulduk. Şehir merkezi güzel bir görüntüye kavuşuyor kötü mü? Memleket memleket olalı böyle bir hizmet görmedi, neden zorunuza gidiyor, yakıp yıkmak niye?” ifadelerini kullandılar.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.