Halk oyunlarında ‘Atakum’ farkı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Halk oyunlarında ‘Atakum’ farkı
04 Mar 2018 / Paz 18:06
/ 68 Kez Okundu
| |

SAMSUN (İHA) – Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Samsun İl Şampiyonasına, minikler ve gençler kategorilerinde katılan Atakum Belediyespor Halk Oyunları Takımı, yüksek puan farkıyla şampiyon olarak, bölge şampiyonasında Samsun’u temsil etme hakkı kazandı

SAMSUN (İHA) – Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Samsun İl Şampiyonasına, minikler ve gençler kategorilerinde katılan Atakum Belediyespor Halk Oyunları Takımı, yüksek puan farkıyla şampiyon olarak, bölge şampiyonasında Samsun’u temsil etme hakkı kazandı.
Atatürk Spor Salonunda düzenlenen ve halk oyunları sevenlerin gün boyunca heyecanla takip ettiği THOF Samsun İl Şampiyonasında, Barış Pador, Cantekin Aksoy ve Erhan Çabuk yönetimindeki Atakum Belediyespor Halk Oyunları ekibi damgasını vurdu. Kıyasıya geçen mücadelelerden, yüksek puan farkıyla birinci olarak çıkan ekip, sonuçların açıklanmasının ardından büyük sevinç yaşadı.
Kupalarını aldıkları gibi Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’nın yanına giden sporcular, “Söz vermiştik, sözümüzü tuttuk. Şimdi sırada bölge şampiyonluğu var” dedi. Sporcuları tek tek kutlayan ve başarılarından dolayı teşekkür eden Başkan Taşçı, “Her branşta olduğu gibi, hal koyunları branşında da başarılar ardı ardına geliyor. Başta sporcularımız ve teknik ekibimize, ardından da velilerimize teşekkür ediyorum. Bu başarı, bir özverinin sonucudur. Atakum ailesi olarak böylesi önemli bir başarıyı yaşamak, bizlere gurur verdi” diye konuştu.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.