Haluk Köksoy’dan kongre değerlendirmesi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Haluk Köksoy’dan kongre değerlendirmesi
27 Eyl 2017 / Çar 13:25
/ 48 Kez Okundu
| |

AK Parti Atakum İlçe Başkanı Haluk Köksoy, Atakum İlçe Kongresi’nin ardından yaptığı açıklamada, kongrenin demokrasiye ve AK Parti’ye yakışır bir şekilde gerçekleştirildiğini kaydetti

AK Parti Atakum İlçe Başkanı Haluk Köksoy, Atakum İlçe Kongresi’nin ardından yaptığı açıklamada, kongrenin demokrasiye ve AK Parti’ye yakışır bir şekilde gerçekleştirildiğini kaydetti.
Kongrenin ardından açıklamalarda bulunan Haluk Köksoy, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Atakum İlçe Başkanlığının onurlu görevi bana tebliğ edildiğinde, her zaman olduğu gibi görevimizi en iyi şekilde yapmaya çalıştık. Atakum için başlayacak bu yeni dönemde 2023 hedeflerine daha emin ve sağlam adımlarla ulaşacağız. Kongremizde seçilen AK kadrolar, ilçemizi 2019 seçimlerine taşıyacak kadrolardır. 2019 seçimleri, ülkemiz için çok önemli. Biz, siyaseti nefsi kaygılarımız ve makam-mevki hırsı için yapmıyoruz, liderimizin koyduğu hedefler doğrultusunda yapıyoruz. Tek liste ile gidilen seçimde 299 delege oy kullanmıştır. Geçerli oy sayısı ise 293 tür. Delegasyonun 4’te 3’ü oy kullanarak yeni yönetimi onaylamıştır. Yüzde 75 gibi oy oranı ile başkan ve yönetimi delegenin onayını almıştır. Bu tarihten sonra yeni oluşan yönetim kurulu üyelerimiz, tüm teşkilat kadrolarımız ve belediyemiz ile birlikte, yekvücut olarak AK Parti’yi Atakum da yarınlara özellikle 2019 seçimlerine taşıyacaktır. Hedefimiz, her zaman olduğu gibi, bundan sonra da Cumhurbaşkanımızın ’Büyük Türkiye’ hedefidir.”





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.