Harran Belediyesi EMITT Fuarında

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Harran Belediyesi EMITT Fuarında
26 Oca 2018 / Cum 11:57
/ 18 Kez Okundu
| |

Dünyanın ilk İslam üniversitesinin bulunduğu, höyüğü ve kümbet evleriyle görülmeye değer Şanlıurfa’nın Harran ilçesi, İstanbul’daki Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında (EMITT) tanıtılıyor

Dünyanın ilk İslam üniversitesinin bulunduğu, höyüğü ve kümbet evleriyle görülmeye değer Şanlıurfa’nın Harran ilçesi, İstanbul’daki Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında ( EMITT) tanıtılıyor. Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, bu yıl 22’ncisi düzenlenen fuarla ilçeyi daha fazla kişiye anlatmanın heyecanını yaşadıklarını söyledi.
Harran Belediyesi tarafından ilçenin yöresel el emeği göz nuru dökülerek oluşturulmuş bakırdan ev eşyaları, sıra gecesi minderleri, taş dövme ve tokmağı, mırra cezveleri, tarihi ve turistik yerlere ait fotoğraflarından oluşan standı fuarda en çok ilgi görenler arasında yer alıyor. İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezideki EMITT Fuarındaki standa gelenlerle tek tek ilgilenen Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, kaymakamlığın da desteğini aldıklarını hatırlatarak gösterilen ilgiden memnun olduklarını kaydetti. Harran’ın dünyanın en eski yerleşim yerlerinden biri olduğunu ifade eden Başkan Özyavuz, fuarda yöresel özellikleri bulunan tarihi eşyalara da yer verdiklerini söyledi. Fuarda, gelen konuklara, Harran ilçesini Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz’un yanı sıra Belediye Meclis Üyesi Türki Gündoğan, basın danışmanları Müslüm Çap ile Abdullah Akkurt da tanıtım yapıyor.
EMITT Fuarına katılan Harran Belediyesi standını, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ile İstanbul Şanlıurfalılar Dernek Başkanı Müslüm Kayacan da ziyaret ederek başarı diledi. Başkan Özyavuz, Ekinci ile Kayacan’a ilgilerinden dolayı teşekkür ederek sıra geceleri için özel tasarlanan yer minderinde oturtup bir süre sohbet etti.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.