Harran’da öğrenciler için oyun parkı yapıldı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Harran’da öğrenciler için oyun parkı yapıldı
13 Mar 2018 / Sal 15:06
/ 71 Kez Okundu
| |

Şanlıurfa’nın Harran ilçesinde bulunan Yakacık ilk ve Orta okuluna kurulan oyun parkı ile öğrenciler bayram sevinci yaşadı

Şanlıurfa’nın Harran ilçesinde bulunan Yakacık ilk ve Orta okuluna kurulan oyun parkı ile öğrenciler bayram sevinci yaşadı.
Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz’un talimatıyla Yakacık ilk ve Orta okuluna kurulan oyun parkı, çocuklara bayram sevinci yaşattı. Okulda salıncaklara binen, kaydıraklarda kayan çocuklar, en güzel çocukluk anılarını yaşadı. Eğitime desteğini sürdüren Özyavuz, oyunun çocuklar için doğal bir ihtiyaç olduğunu, bu ihtiyaçlarını da güvenli ve sağlıklı ortamda gidermelerinin büyük önem taşıdığını bildirdi.
Çocukların eğitimin yanı sıra çocukluklarını da yaşamaları gerektiğini vurgulayan Özyavuz, “Eğitim, ülkelerin gelişmişliğini gösteren en önemli kriterlerden birisidir. Ülkemizde eğitim alanında çok önemli hamleler yapılıyor. Biz de Harran Belediyesi olarak eğitimi önceliklerimiz arasında sayıyoruz. Yöre çocuklarının geleceğe en iyi şekilde hazırlanmaları için eğitim adına üzerimize düşen görevi yapmaya devam edeceğiz. Parkımız çocuklara hayırlı, uğurlu olsun” diye konuştu.
Yakacık Muhtarı Mehmet Emin Çalışkan ise, Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz’a katkılarından dolayı teşekkür etti.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.