Hatice Nur bebek karaciğer bekliyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Hatice Nur bebek karaciğer bekliyor
10 Oca 2018 / Çar 17:18
/ 180 Kez Okundu
| |

Ispartalı bir ailenin 5 aylık bebekleri Hatice Nur, karaciğer nakli bekliyor

Ispartalı bir ailenin 5 aylık bebekleri Hatice Nur, karaciğer nakli bekliyor. Durumu acil olan Hatice Nur bebeğin ailesi, kendileriyle irtibata geçecek donör arıyor.
Isparta’da yaşayan Nuran ve Musa Coşkun çiftinin kızları Hatice Nur Coşkun, Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi Gastroenteroloji polikliniğindeki muayenesi sonrasında hastaneye yatırıldı. Tahlil ve tetkikleri sonrasında karaciğer biyopsisi yapılan ve karaciğer nakline karar verilen Hatice Nur bebek İzmir Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.
Sağlık Bakanlığı Organ Nakil Bilgi Bankasına kayıt yaptırılan Hatice Nur bebeğin Ege Üniversitesinde bekleme sırasına alındığı, hastanın yakınlarından donör olabilecek 2 kişinden doku uyuşmazlığı sebebiyle nakil yapılamadığı öğrenildi. Organ Nakil Bilgi Bankasında kaydı olmasına rağmen durumu acil olan Hatice Nur bebeğin ailesi gönüllü bağışçılar arıyor. Aile, kan grubu B Rh (+) pozitif olan Hatice Nur bebek için 18-45 yaş arası sağlıklı gönüllü donörlerden yardım bekliyor.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.