Havuz personeline ilk yardım eğitimi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Havuz personeline ilk yardım eğitimi
11 Eki 2017 / Çar 14:25
/ 13 Kez Okundu
| |

Kocaeli (İHA) – Körfez Belediyesi, Çamlıtepe’de bulunan yüzme havuzu ve spor kompleksi personelini sürekli eğitime alıyor

Kocaeli (İHA) – Körfez Belediyesi, Çamlıtepe’de bulunan yüzme havuzu ve spor kompleksi personelini sürekli eğitime alıyor.
Körfez Belediyesi, vatandaşlara daha iyi hizmet sunabilmek ve çalışanların kişisel gelişimine katkı sağlamak için personele yönelik eğitimlerine devam ediyor. Körfez Belediyesi Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi personeline son olarak ilk yardım ve cankurtaran eğitimleri verildi. Eğitimde, boğulan birine nasıl müdahale edileceği, sudan çıkarıldıktan sonra yapılacak ilk yardım gibi hayati konularda bilgiler verildi, uygulamalı olarak anlatıldı.
Körfez Belediyesi Yüzme Havuzu Müdürü Ali Osman Baş, çalışanların kişisel eğitimlerine katkı sağlamak amacıyla bu tür eğitimlerin sürekli olarak devam edeceğini belirterek, “Personelimiz düzenli olarak eğitimler almakta ve sahip oldukları ilk yardım ve cankurtaran belgelerini ile yüzme eğitmenlik belgeleri yasal prosedürler içerisinde süreleri her daim aktif halde tutulmaktadır” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.