Hayvanlar sahibine, hırsız da cezaevine teslim edildi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Hayvanlar sahibine, hırsız da cezaevine teslim edildi
01 Ara 2017 / Cum 17:26
/ 20 Kez Okundu
| |

Aydın’ın Bozdoğan ilçesinde bir ahırdan büyükbaş hayvan çalıp, Aftyon Başmakçı’da satan bir zanlı jandarmanın titiz çalışmaları sonucu yakalandı

Aydın’ın Bozdoğan ilçesinde bir ahır dan büyükbaş hayvan çalıp, Aftyon Başmakçı’ da satan bir zanlı jan darmanın titiz çalışmaları sonucu yakalandı. Çalıntı hayvanlar Afyon Başmakçı’ dan getirilerek Aydın Bozdoğan’ daki sahibine teslim edilirken gözaltına alınan sabıkalı hayvan hırsızı ise cezaevine gönderildi.
Edinilen bilgiye göre, Aydın İl Jan darma Komutanlığı Bozdoğan İlçe Jan darma Asayiş Timlerince, Bozdoğan Kazandere Mahallesinde T.R.Ö isimli şahsa ait ahır dan 3 adet büyükbaş hayvan çalınması üzerine çalışma başlatıldı. Yapılan çalışmalar neticesinde hayvan hırsızlığı suçun dan soruşturması olan B.K isimli şüphelinin çaldığı hayvanları otomobille götürerek Afyon’un Başmakçı ilçesinde Ö.S. isimli şahsa sattığı tespit edildi. Çalınan üç buzağı Ö.S.’ye ait ahır da bulunarak sahibine teslim edilirken, şüpheli B.K. yakalanarak sevk edildiği Bozdoğan Adli makamlarınca tutuklanarak Nazilli cezaevine teslim edildi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.