Hazırladıkları proje ile ilçenin gururu oldular

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Hazırladıkları proje ile ilçenin gururu oldular
15 Mar 2018 / Per 14:44
/ 35 Kez Okundu
| |

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Şehit Mustafa Serin Ortaokulu öğrencileri aldıkları başarı ile ilçenin gururu oldular

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Şehit Mustafa Serin Ortaokulu öğrenc ileri aldıkları başarı ile ilçenin gururu oldular.
Okul öğrenc ileri, “Tübitak 12.Ortaokul Öğrenc ileri Araştırma Proje Yarışması”nda, ‘Buzdağının Altındaki Cevher’ adlı proje Türkiye genelinde başvuru yapan 11 bin 352 proje içinde, serg ilenmeye hak kazanan 270 proje içinde yer almayı başardı.
Okul Müdürü Okan Günal ve Türkçe Öğretmeni Aslıhan Şahin’in rehberliğinde yapmış oldukları “Buzdağının Altındaki Cevher” adlı projelerinin mutluluğunu öğrenc iler, projenin koordinatörü olan Kaymakam Hüseyin Öner ile paylaştılar. Unutulmaya yüz tutmuş, 90’lı yıllardan bu yana kullanımı azalmış Türkçe kelimeleri yeniden topluma kazandırmayı hedefleyen proje ile Burhaniye’yi, Bursa’daki bölge sergisinde temsil edecek öğrenc ileri kutlayan Kaymakam Öner; “Projede katkısı olan başarılı öğrenc ilerimizi gönülden kutluyorum. Koordinatörü olduğum okul öğrenc ilerinin böyle bir başarı serg ilemesi beni ayrıca mutlu etti. Bursa’da gerçekleşecek organizasyonda da bizi başarıyla temsil edeceklerine inanıyorum ve kend ilerine başarılar diliyorum.” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.