HRÜ’de 2.veteriner hekimler buluşması

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
HRÜ’de 2.veteriner hekimler buluşması
13 Mar 2018 / Sal 12:40
/ 51 Kez Okundu
| |

Harran Üniversitesi Veteriner Fakültesinde Bölge Veteriner Hekimler Oda Başkanlarıyla veteriner fakültesi öğrencilerinin buluşması programı gerçekleştirildi

Harran Üniversitesi Veteriner Fakültesinde Bölge Veteriner Hekimler Oda Başkanlarıyla veteriner fakültesi öğrencilerinin buluşması programı gerçekleştirildi.
Harran Üniversitesi Veteriner Fakültesi ve Şanlıurfa Veteriner Hekimler Odası işbirliği ile düzenlenen program, Eyyübiye Yerleşkesi Mehmet Akif Ersoy konferans salonunda yapıldı. Programa, Şanlıurfa Veteriner Hekimler Odası Başkanı Abdullah Açıkgöz, Diyarbakır Veteriner Hekimler Odası Eski Başkanı Mehmet Bıçak ve Trabzon Bölgesi Veteriner Hekimler Odası Başkanı Sebahattin Yazıcı konuşmacı olarak katıldı.
Şehitlerimiz için yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programın açılış konuşmasını yapan, Harran Üniversitesi Veteriner Fakültesi dekanı Prof. Dr. Mehmet Avcı, “İstiklal Marşı’nın Büyük Millet Meclisi tarafından kabul edilmesinin 97. yıldönümünü kutluyor ve meslektaşımız Mehmet Akif Ersoyu rahmetle anıyoruz. Mesleğimizi özendirmek için gerçekleştirdiğimiz panelde, farklı bölgelerden davet ettiğimiz veteriner hekimlere, özellikle mezun durumda olacak olan öğrencilerimiz mesleğe dair merak ettikleri soruları sorarak daha fazla tecrübe edineceklerdir. Bilgi paylaşımı ve tecrübe aktarımının amaçlandığı panele katılan konuşmacılara teşekkür eder, etkinliğin verimli geçmesini diliyorum” dedi.
Moderatörlüğünü Prof.Dr. Mehtap Gül Altaş’ın yaptığı panele, Dekan Prof. Dr. Mehmet Avcı, dekan yardımcıları, öğretim elemanları, sivil toplum kuruluşu yetkilileri ve öğrenciler katıldı. Yaklaşık 3 saat süren programda, oda başkanı ve veteriner hekimler tecrübelerini öğrencilerle paylaştı. Karşılıklı soru cevap şeklinde devam eden
program, plaket takdimi ve hatıra fotoğrafı çekilerek sona erdi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.