Huzurevi sakinleri öğrencilerle derse girecek

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Huzurevi sakinleri öğrencilerle derse girecek
05 Oca 2018 / Cum 13:27
/ 63 Kez Okundu
| |

Düzce Üniversitesi Genç Eller Topluluğu, Dağlıca bölgesinde teröristlerin hain saldırısı sonrasında şehit olan Cihan Aksarı’nın, Mamure köyündeki baba ocağını ve sonrasında huzurevi sakinlerini ziyaret ettiler

Düzce Üniversitesi Genç Eller Topluluğu, Dağlıca bölgesinde teröristlerin hain saldırısı sonrasında şehit olan Cihan Aksarı’nın, Mamure köyündeki baba ocağını ve sonrasında huzurevi sakinlerini ziyaret ettiler.
Şehidimizin babası Cemal Aksarı ve annesi Sultan Aksarı ile buluşan topluluk üyesi öğrenciler, aileyle bir süre sohbet etti. Aileyi her ay ziyaret edeceklerini belirten Düzce Üniversitesi öğrencileri, bir sonraki ziyarette memleketlerinden getirecekleri yöresel ürünlerle, aile ile birlikte akşam yemeği yiyeceklerini ifade ettiler.
Yeni yıl dolayısıyla huzurevi ziyareti de gerçekleştiren öğrenciler, huzurevi sakinlerinin yeni yılını kutlayarak, onlarla sohbet etti. Huzurevi sakinlerini Düzce Üniversitesi’ne davet eden topluluk üyeleri, onlarla birlikte 1 gün boyunca derslere girecek.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.