İlhan Bayram: "Geleceğin Kocaeli’sini düşünüyoruz"

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İlhan Bayram:
20 Ara 2017 / Çar 12:46
/ 211 Kez Okundu
| |

İhlas Haber Ajansı Kocaeli Bölge Müdürü İbrahim Çorbacı, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram’ ziyaret etti

İhlas Haber Ajansı Kocaeli Bölge Müdürü İbrahim Çorbacı, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram’ ziyaret etti. Ziyarette konuşan İlhan Bayram, geleceğin Kocaeli’sini şimdiden düşünerek projeleri gerçekleştirdiklerini söyledi.
İhlas Haber Ajansı (İHA) Kocaeli Bölge Müdürü İbrahim Çorbacı, Haber Müdürü Refik Fidan ve muhabir Gürcan Yılmaz, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde Genel Sekreterlik görevini devralan İlhan Bayram’ı makamında ziyaret ederek tebrik etti. Sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette Kocaeli Bölge Müdürü İbrahim Çorbacı, İhlas Haber Ajansı’nın çalışmaları hakkında Genel Sekreter İlhan Bayram’a bilgiler verdi. Yurt içi ve yurt dışındaki 145 noktada, kadrolu ve telifli çalışan 850’yi aşkın personel ile hizmet verdiklerini anlatan Çorbacı, "Günde ortalama 250 görüntülü, 2 bin yazılı ve fotoğraflı haber, 3 bin 500 fotoğraf üretiyoruz. 2014 yılında abone sayımız Türkiye’de ve çeşitli ülkelerde 650’den fazla televizyon, çok sayıda gazete, web sitesi, dergi ve kurum olmak üzere yurt içinde bin 800’e ulaşmıştır. Yurt dışında 500’den fazla TV ve kuruluşa hizmet veriyoruz" dedi.

"5 kıtaya yayılan haber üretimi"
Türkiye’nin tüm il ve ilçelerinden ve dünyanın 35 ülkesinden görüntü, fotoğraf ve haber geçebilme yeteneğine sahip olduklarını anlatan Çorbacı, "Haberlerimizi abonelerimize uydu ve internet üzerinden gönderiyoruz. Türkiye ve dünya çapındaki 145 görüntü geçiş noktasının yanı sıra çoğu Türkiye dışında 32 tane uplink istasyonumuz buluyor. Bu sayede olayların kaynağına çok hızlı ulaşarak görüntüleri uydu üzerinden tüm dünyaya anında geçebiliyoruz" diye konuştu.

"Kocaeli özellikli bir şehir"
Ziyarette Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin hedeflerinden bahseden Genel Sekreter İlhan Bayram, "Kocaeli özellikli bir şehir. Dağ, deniz, doğan ve tarihi olan bir kent. Bu şehirde çalışmak gerçekten bir idareciye keyif veriyor. Yaptığınız her şeyi keyif alarak yapıyorsunuz" dedi.
Geleceğin Kocaeli’sini düşündüklerini ifade eden İlhan Bayram, "Geleceği düşünerek projelerimizi yapıyoruz. Ulaşım ve alt yapı alanında önemli yatırımlar yapıyoruz. Kocaeli Körfezinin temiz olabilmesi için önemli çalışmalarımız var. Körfezi 24 saat gözetim altında tutuyoruz. Körfezin çevresinin yaşanabilir olması için gayret ediyoruz" diye konuştu.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.