İlk defa çocuk köyü ile tanıştılar

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İlk defa çocuk köyü ile tanıştılar
01 Şub 2018 / Per 12:35
/ 46 Kez Okundu
| |

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Çocuk Köyünü hiç görmemiş ve aralarında mülteci çocuklarında bulunduğu bir grup öğrenci ziyaret etti

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Çocuk Köyünü hiç görmemiş ve aralarında mülteci çocuklarında bulunduğu bir grup öğrenci ziyaret etti.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’nun eşi Didar Kafaoğlu, önceki gün şehrin muhtelif yerlerinde bugüne kadar Çocuk Köyü ile hiç tanışmamış ve aralarında mülteci çocuklarında bulunduğu 21 çocuğu bir araya getirerek çocuk köyü ile tanışmalarını sağladı. Evlerinden araçlarla toplanan çocuklar ve annelerini Çocuk Köyü’ne götüren Bayan Kafaoğlu, ilk olarak çocuklara Çocuk Köyü’nün tişörtlerinden hediye etti. 21 çocuğun katıldığı etkinlikte yemek ikramında bulunan Didar Kafaoğlu, çocuklara küçük hediyeler verdi.
Çocuk Köyü’nde gönüllerince eğlenen çocukların mutluluğuna ortak olan Didar Kafaoğlu; “Aralarında mülteci çocuklarımızın da olduğu, bugüne kadar Çocuk Köyü ile hiç tanışmamış durumdaki yavrularımızı Çocuk Köyü’nden mahrum bırakmak istemedik. Bugün onların mutluluklarına bizlerde ortak olduk. Balıkesir’de yaşayan her çocuğumuz bizim için kıymetli ve bir o kadar da değerlidir. Onların mutlulukları için bizlerde elimizden geleni ortaya koymaya çalışıyoruz. Mutlu olmak onların da hakkı” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.