İnternet alışveriş sitesi mağdurları şikayette bulundu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
28 Şub 2018 / Çar 10:50
/ 85 Kez Okundu
| |

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde internet sitesi üzerinden sattığı ürünleri müşterilere teslim etmeyen ve para iadesi de yapmayan şahıs hakkında mağdur vatandaşlar şikayette bulundu

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde internet sitesi üzerinden sattığı ürünleri müşterilere teslim etmeyen ve para iadesi de yapmayan şahıs hakkında mağdur vatandaşlar şikayette bulundu.
Alınan bilgiye göre, H.K. isimli kişi, internet sitesi üzerinden yüzlerce kişiye satış yaptı. Ancak H.K. internet üzerinden alışveriş yapan insanlara aldıkları ürünleri belirtilen günü geçmesine rağmen yollamadı. H.K.’nın, para iadesi taleplerini de yerine getirmediği iddia edildi.
Türkiye’nin birçok farkı bölgesinden insanın bu internet sitesi üzerinden yapmış olduğu alışveriş nedeniyle zor durumda kaldığı, ayrıca Tavşanlı Emniyet Müdürlüğü, Tavşanlı Kaymakamlığı ve Esnaf Odası’na da konu hakkında çok sayıda şikayet dilekçisi verildiği belirtildi.
Mağdur olan vatandaşlar ilgili birimlerin bir an önce gerekli adımları atmasını ve mağduriyetlerinin giderilmesini istedi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.