İpsala Gümrük Kapısı’nda bin 30 adet cep telefonu ele geçirildi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İpsala Gümrük Kapısı’nda bin 30 adet cep telefonu ele geçirildi
28 Şub 2018 / Çar 11:26
/ 80 Kez Okundu
| |

Gümrük ve Ticaret Bakanlığına bağlı gümrük muhafaza ekiplerince İpsala Gümrük Kapısı’nda bir tırın kabininde piyasa değeri 590 bin TL olan bin 30 adet cep telefonu ele geçirildi

Gümrük ve Ticaret Bakanlığına bağlı gümrük muhafaza ekiplerince İpsala Gümrük Kapısı’nda bir tırın ka bininde piyasa değeri 590 bin TL olan bin 30 adet cep elefonu" href="/tag/t elefonu/">t elefonu ele geçirildi.
Yunanistan’dan Türkiye’ye giriş yapmak üzere İpsala Gümrük Kapısı’na g elen tırda ka bin kontrolü yapılmadan önce şoförü A.K.’ye gümrüğe tabi eşyası olup olmadığı sorulduğunda “yoktur” cevabı alınması üzerine kontrole başlandı.
Kontrol esnasında ka binde yatak kısmına gizlenmiş vaziyette 5 adet çanta bulundu. Çantalar açılarak yapılan aramada içlerinde çok sayıda cep elefonu" href="/tag/t elefonu/">t elefonu olduğunun görülmesi üzerine tır, gümrük muhafaza ekipleri tarafından refakatle x-ray taramasına yönlendirildi.
Yapılan x-ray taraması sonucunda araçta gizlenmiş başka bir kaçak eşya olmaması üzerine tır şoförü ve cep elefonu" href="/tag/t elefonu/">t elefonu dolu çantalar nezaretle müdürlüğe getirildi. Yapılan sayım sonucunda 5 adet çanta içerisinde LG ve Samsung markalarına ait farklı modellerde piyasa değeri 590 bin TL olan bin 30 adet cep elefonu" href="/tag/t elefonu/">t elefonu ele geçirildi.
İpsala Cumhuriyet Savcılığı’ndan alınan talimat doğrultusunda cep t elefonlarına el konuldu. Tır şoförü hakkında savcılık nezdinde başlatılan soruşturma ise devam ediyor.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.