Irak Oil Gas Show başladı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Irak Oil Gas Show başladı
06 Ara 2017 / Çar 10:38
/ 48 Kez Okundu
| |

Enerji sektörünün önemli etkinlikleri arasında olan Iraq Oil Gas Show-Basra, Ortadoğu petrol ticaretinin üst düzey karar verici isimlerinden Irak Petrol Bakanı Jabbar Ali Hussain Allibi ve Suudi Arabistan Enerji, Sanayi ve Doğal Kaynaklar Bakanı Khalid bin Abdulaziz Al-Falih tarafından açıldı

Enerji sektörünün önemli etkinlikleri arasında olan Iraq Oil Gas Show-Basra, Ortadoğu petrol ticaretinin üst düzey karar verici isimlerinden Irak Petrol Bakanı Jabbar Ali Hussain Allibi ve Suudi Arabistan Enerji, Sanayi ve Doğal Kaynaklar Bakanı Khalid bin Abdulaziz Al-Falih tarafından açıldı. Bu yıl 7. kez düzenlenen Iraq Oil Gas Show Fuarı, 7 Aralık 2017 tarihinde son bulacak.
Her yıl olduğu gibi bu yıl da; Ortadoğu petrol ve doğal gaz ticaretinin uluslararası alanda en aktif ve öncü firmalarını Basra’da bir araya getiren Iraq Oil & Gas Show- Basra, Irak’ın en büyük enerji etkinliği olarak sektördeki konumunu korumaya devam ediyor .2010 yılından itibaren düzenlenen Iraq Oil Gas Show - Basra’ya 30 ülkeden i dünya çapında tanınmış markaların katılımı ile her sene çoğunluğu sektör profesyoneli 15.000 ziyaretçi katılıyor.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.