İş sağlığı ve eğitimi Akhisar’da da verildi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İş sağlığı ve eğitimi Akhisar’da da verildi
27 Şub 2018 / Sal 15:47
/ 125 Kez Okundu
| |

MASKİ Genel Müdürlüğü’nün iş sahasında olası kazaları önlemek adına yürüttüğü temel iş sağlığı ve güvenliği eğitimi programı Salihli ilçesinin ardından Akhisar ilçesinde de yapıldı

MASKİ Genel Müdürlüğü’nün iş sahasın da olası kazaları önlemek adına yürüttüğü temel iş sağlığı vevenliği eğitimi programı Salihli ilçesinin ardın dan Akhisar ilçesinde de yapıldı.
Manisa Su ve Kanalizasyon İ daresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 17 ilçede yürüttüğü altyapı çalışmaları esnasın da mey dana gelebilecek kazaların önüne geçmek amacıyla iş sağlığı vevenliğine yönelik eğitimlerini sürdürüyor. Bu kapsam da MASKİ’nin Salihli ilçesinin ardın dan Akhisar ilçesinde de eğitim semineri düzenleyerek, Gördes, Kırkağaç, Soma ve Gölmarmara ilçelerinde görev yapan saha personelini bilgilendirdi. Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nca organize edilen eğitimde ilk oturum da ilk yardım eğitimi verilen personele daha sonra dasağlığı vevenliği hakkın da bilgiler verildi. İlçelerdeki eğitimlerin tamamlanmasının ardın dan merkezde yapılacak eğitimin ardın dan personel sınava tabi tutularak, başarılı olanlar katılım sertifika almaya hak kazanacaklar. Eğitim, MASKİ İş Sağlığı vevenliği Şube Müdürü Mesut Kuşçu ve Ruhan Bayraktar tarafın dan verildi.

“Çalışanlarımızın sağlığı her şeyden önemli”
MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün önderliğinde Genel Müdürlüğümüzde görevli çalışanlarımızın gü venliğini sağlamak adına iş sağlığı vevenliği eğitimlerimize devam ediyoruz. Bu eğitimler ilgili yönetmelik gereği zorunlu olmasının yanın da, başlı başına bir önem arz etmektedir. Çok tehlikeli sınıf olarak adlandırılan saha çalışmalarımız da personelimizin koruyucu ekipman kullanımı, alınması gereken kişisel önlemlere ka dar detaylı iş gü venliği konuları uzman personelimiz tarafın dan saha da çalışan arka daşlarımıza aktarıldı. Bizler için çalışanlarımızın gü venliği her şeyden daha önemli” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.