İslami İlimler Fakültesi’nden “Aile İçi Şiddet" konulu konferans

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İslami İlimler Fakültesi’nden “Aile İçi Şiddet
20 Mar 2018 / Sal 12:08
/ 96 Kez Okundu
| |

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi “Aile İçi Şiddet Nedenleri ve Toplumsal Hayata Etkileri” başlıklı bir konferans düzenledi

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi “Aile İçi Şiddet Nedenleri ve Toplumsal Hayata Etkileri” başlıklı bir konferans düzenledi.
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi toplumun öncelikli sorunlarından olan aile içi şiddet konusuna dikkat çekmek ve gençleri bilinçlendirmek amacıyla, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Felsefe ve Din Bilimleri Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Ali Bayer’in konuşmacı olarak katıldığı “Aile İçi Şiddet Nedenleri ve Toplumsal Hayata Etkileri” başlıklı bir konferans düzenledi.
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi F Blok Konferans Salonu’nda yapılan konferansa Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dursun Hazer, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Felsefe ve Din Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Ali Bayer, İslami İlimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Fatma Aydın ve öğrenciler katıldı.
Konferansta konuşma yapan Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Felsefe ve Din Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Ali Bayer, şiddet kavramının hayatı derinden etkileyen ve etkisini her geçen gün daha fazla hissettiren bir kavram olduğunu belirtti. Bayer, “Şiddet denildiği zaman akla genelde fiziksel şiddet gelir. Ancak kişiler fiziksel olduğu kadar duygusal şiddete de maruz kalırlar. Kişiler maddi ve manevi bütünlüklere zarar veren her türlü davranışı şiddet olarak nitelendirirler. Ekonomik ve cinsel şiddetin kişilerin hayatında derin yaralar açar” dedi.
Konferans, İslami İlimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Fatma Aydın tarafından, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Felsefe ve Din Bilimleri Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Ali Bayer’e anı tabağı hediye edilmesiyle sona erdi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.