İstanbul Teknik Üniversitesi mühendislik sıralamasında 36’ncı sırada yer aldı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
01 Mar 2018 / Per 09:42
/ 48 Kez Okundu
| |

Global yüksek öğrenim analistleri QS Quacquarelli Symonds tarafından yayınlanan bölümlere göre yapılandırılmış sıralamaları olan QS World University Rankings by Subject’in sekizinci baskısında İstanbul Teknik Üniversitesi mühendislik sıralamasında 36’ncı sırada yer aldı

Global yüksek öğrenim analistleri QS Quacquarelli Symonds tarafından yayınlanan bölümlere göre yapılandırılmış sıralamaları olan QS World University Rankings by Subject’in sekizinci baskısında İstanbul Teknik Üniversitesi mühendislik sıralamasında 36’ncı sırada yer aldı.
Yapılan açıklamada, Global yüksek öğrenim analistleri QS Quacquarelli Symonds tarafından yayınlanan bölümlere göre yapılandırılmış sıralamaları olan QS World University Rankings by Subject’in sekizinci baskısında, İstanbul Teknik Üniversitesi mühendislik sıralamasında 36’ncı sırada yer aldı. Dünyanın en iyi üniversitelerinden 48 farklı bölümü incelediği araştırmada, sıralamaların öğrenciler, veliler ve kari yer danışmanları için kapsamlı bir kaynak olarak tasarlandığı belirtildi.
İstanbul Teknik Üniversitesi, en iyi maden mühendisliği okullarının uluslararası sıralamasında ilk 50 içindeki yerini koruduğu belirtilirken, bu yıl yayınlanan sıralamada İstanbul Teknik Üniversitesi maden mühendisliği tablosunda beş sıra geriledi ve 36’ncı sırada yer aldı. İlk defa bir Türk üniversitesi 48 bölüm içerisinde ilk 100 içerisinde yer aldığı bildirildi.



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.