İzmit ve Başiskele’de toplu taşıma güzergah ve saatleri değişti

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İzmit ve Başiskele’de toplu taşıma güzergah ve saatleri değişti
09 Eyl 2017 / Cmt 10:49
/ 11 Kez Okundu
| |

İzmit ve Başiskele’de, toplu taşıma güzergah ve sefer saatlerinde düzenleme yapıldı

İzmit ve" href="/tag/ ve/"> ve Başiskele’de, toplu taşıma güzergah ve" href="/tag/ ve/"> ve sefer saatlerinde düzenleme yapıldı.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Dairesi Başkanlığı tarafından, İzmit ve" href="/tag/ ve/"> ve Başiskele ilçelerindeki toplu taşıma hatlarında yönelik güzergah ve" href="/tag/ ve/"> ve sefer saatlerinde düzenleme yapıldı. Yapılan düzenlemeler kapsamında İzmit ilçesi 62 numaralı Arızlı - Doğukışla Parkı ve" href="/tag/ ve/"> ve 65 numaralı Serdar- Doğukışla Parkı hatlarında düzenlemeler yapıldı. Diğer düzenlemeler ise Başiskele ilçesi 645 numaralı Altınkent - Umuttepe, 640 numaralı Döngel - Umuttepe ve" href="/tag/ ve/"> ve 600, 630, 635, 640, 645, 650 numaralı hatlarda gerçekleştirildi. Her iki ilçe için gerçekleştirilen güzergah ve" href="/tag/ ve/"> ve sefer saati düzenlemeleri, 11 Eylül 2017 Pazartesi gününden itibaren geçerli olacak.
Toplu taşıma dairesi tarafından gerçekleştirilen düzenlemeyle 62 numaralı Arızlı - Doğukışla Parkı hattında 90 dakika aralığındaki seferler 60 dakikaya indirildi. Yine bu kapsamda 65 numaralı Serdar - Doğukışla Parkı hattında, Serdar kalkışından sonra son durak olarak Doğukışla Parkı olarak yeniden düzenlendi. Yeni güzergah yapısıyla orantılı olarak sefer saatleri de yeniden düzenlendi.
Gerçekleştirilen düzenlemeler kapsamında 645 numaralı Altınkent - Umuttepe hattında, güzergahın Plajyolu olan hareket ve" href="/tag/ ve/"> ve bitiş noktası Umuttepe Kampüsü İlahiyat Fakültesi oldu. Hattın uzamasına bağlı olarak sefer saatlerinde de değişiklikler yapıldı. Yine bu güzergah üzerinde çalışmakta olan 640 numaralı Döngel - Umuttepe hattın saatleriyle entegrasyon yapılarak Umuttepe seferleri arttırılmış oldu. Başiskele ilçesindeki 600, 630, 635, 640, 645 ve" href="/tag/ ve/"> ve 650 numaralı hatların hareket ve" href="/tag/ ve/"> ve bitiş noktaları da Umuttepe Kampüsü İlahiyat Fakültesi olarak düzenlendi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.