İzmit’te yeni yollar hizmete açıldı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İzmit’te yeni yollar hizmete açıldı
05 Mar 2018 / Pzt 12:08
/ 53 Kez Okundu
| |

İzmit Belediyesi, vatandaşlardan gelen talep ve yeni imar planlamaları doğrultusunda yol yapım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor

İzmit Belediyesi, vatandaşlardan gelen talep ve yeni imar planlamaları doğrultusunda yol yapım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
İzmit Belediyesi, duyulan ihtiyaç doğrultusunda ilçeye yeni yollar kazandırıyor. Gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Tüysüzler Mahallesi’nde 200 metre uzunluğundaki yeni yolun açılma çalışmaları tamamlandı. Gürkan Sokak’taki yeni yola bin 200 ton stabilize serilerek kullanıma açıldığı kaydedildi. Gökçeören ve Bağlıca köylerinde de yeni yol açma çalışması yapıldığını söyleyen yetkililer, “Gökçeören ile Topallar arasında açılan yola 125 ton stabilize serildi. Aynı şekilde Bağlıca köyünde de 200 metre uzunluğunda yeni yol açıldı. Bu yola da 250 ton stabilize serilerek vatandaşların kullanımına açıldı” dediler.
Öte yandan, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Yenimahalle Erdil Sokak’ta 250 metrelik korkuluk, Yahya Kaptan Mahallesi Demokrasi Bulvarı üzerindeki köprü altında da 200 metrekarelik duvar boyaması yapıldı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.