Jandarma 139 iş yerine denetim yaptı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Jandarma 139 iş yerine denetim yaptı
27 Şub 2018 / Sal 16:28
/ 50 Kez Okundu
| |

Bolu İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, il genelinde yapılan ‘Duman Uygulaması’nda 139 iş yerinde denetim yaparak, bir iş yerine 10 bin 525 lira idari para cezası verdi

Bolu İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, il genelinde yapılan ‘Duman Uygulaması’nda 139 yerinde denetim yaparak, bir yerine 10 bin 525 lira idari para cezası verdi.
Edinilen bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı Asay , Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Dairesi, İstihbarat ve Trafik ekipleri, il genelinde kaçak sigara satışı yapıldığı değerlendirilen tekel bayii, büfe, bakkal vb. yerlerde ‘Türkiye Duman Uygulaması’ kapsamında denetim yaptı.
Toplam 26 ekip ve 130 personelle yapılan operasyonda, 139 yerinde yapılan denetimde 1 yerine Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurumu izin belgesi olmadan satış yapmaktan 337 adet sigaraya el konularak 10 bin 525 lira idari para cezası uygulandı.
Uygulamada ayrıca, bir yerine belediye çalışma ruhsatı olmamaktan idari lem, kimlikte sahtecilik suçundan aranan 1 k iye ise adli lem yapıldı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.