Kadın girişimcilerin kurduğu kooperatif ilçe tanıtımı için çalışıyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kadın girişimcilerin kurduğu kooperatif ilçe tanıtımı için çalışıyor
24 Mar 2018 / Cmt 13:17
/ 116 Kez Okundu
| |

Kütahya’nın Emet ilçesine has yöresel lezzetler olan baklava, erişte, tarhana gibi ürünlerin yanısıra, belediyeye ait atölyede çini üretimi yapan kadınlar, ilçe ve ev ekonomilerine katkı sağlıyor

Kütahya’nın Emet ilçesine has yöresel lezzetler olan baklava, erişte, tarhana gibi ürünlerin yanısıra, belediyeye ait atölyede çini üretimi yapan kadınlar, ilçe ve ev ekonomilerine katkı sağlıyor.
Emet Kaymakamı Hasan Çiçek, Belediye Başkanı Mustafa Koca ile birlikte ’Orman haftası’ dolayısıyla Emet Orman İlçe Müdürü Mustafa Karagöz’ü ziyaret eden kadınlar, kooperitflerine katkılarından dolayı yetkililere teşekkür ederken, kooperatifleri adına bir hatıra ormanı oluşturmak için istekte bulundular.
Kaymakam Hasan Çiçek, Belediye Başkanı Mustafa Koca ve Etibor İşletme Müdür Yardımcısı Hüseyin Ünsal, Kadın Koperatifi çini atölyesini ziyaret etti. Burada üretici kadınlardan çalışmaları hakkında bilgi alan protokol üyeleri, pazarlama ve tanıtım alanında destek sözü verdiler.
Emet ilçesinde böyle bir kooperatif bulunmasından duydukları memnuniyeti belirten Kaymakam Çiçek, ’’Çalışanın ve üretenin her zaman yanındayız. Kadın Kooperatifimize Kaymakamlık olarak gerekli desteği vereceğiz. Kadınlarımızın ekonominin içinde yer alarak kendi ev ekonomilerine katkı sağlamaları çok önemli, ilçe merkezi ve köylerimizde kadınlarımızın kooperatif vasıtasıyla ürettiği ürünlerin pazarlaması konusunda gerekli desteği vereceğiz’’ dedi.
Yapılan girişimin oldukça memnuniyet verici olduğunu belirten Başkan Mustafa Koca, ’’Kuruluşundan itibaren her alanda destek verdiğimiz kooperatifin satış ve pazarlama,tanıtım alanında daima yanında olacağız. Gerekli desteği vermeye devam edeceğiz. Kütahya Ticaret Odası ile yaptığımız girişimler sonrası, önümüzdeki ay ilçeye gelecek heyetle bir üretim atölyesi kurulması için çalışmalar yapacağız’’ ifadelerini kullandı. (YD-EFE)



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.